nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Demonisering Raoul Heertje

Er wordt gezegd dat er problemen dreigen rondom de te verschijnen bundel van gefingeerde interviews met de voetbal-broertjes De Boer. Rob Cohen, schoonvader van 1 der broertjes en hun belangenvertegenwoordiger, heeft aangegeven via een kort geding de publicatie te willen verhinderen als er niet op zijn -van horen zeggen absurde- eisen wordt ingegaan. Heertje en zijn uitgever beraden zich nog op de zaak en weigerden commentaar.

Deze week is de zogenaamde ‘Week van Heertje’, binnen een week tijd verschijnen vijf boeken van Raoul Heertje. Het betreft drie bundelingen van columns uit Het Parool, Vrij Nederland en Sportwerk, respectievelijk getiteld ‘Columns die de wereld veranderden’, ‘Legendarische ontmoetingen’ en ‘Meester interviewer’.
Daarnaast een bundeling van vermeende aantekeningen van Louis van Gaal, onder de titel ‘Het kladblok van de bondscoach’ en het vijfde boek is een verherbewerking van zijn debuut ‘Een vruchtbaar gesprek’, dat nu ‘Het mooiste embryo van het heelal’ heet.

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.