nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Nog wat Uitmarkt-tips

Hans Teeuwen zal zondag om 16.00 uur bij de Hummelinck Stuurman-stand (119) zijn nieuwste cd signeren die aldaar met korting te koop is. Verder wordt dan ook de eerste Poelmo-video goedkoper aangeboden.
tip: bianca

Op de site boekboek.nl worden literaire optredens, signeersessies en interviews aangekondigd. Genoemde artiesten zijn Jules Deelder, Drs P, Jiskefet (onder voorbehoud), Eli Asser. Dolf Jansen staat ook vermeld, maar hij staat tegelijk aangekondigd voor een optreden elders op de Uitmarkt, dus ook dat is zwaar onder voorbehoud.
meer informatie
tip: diana

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.