nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op tv

Vanaf vrijdag 6 september a.s. zendt de VARA in drie wekelijkse delen van Acda en De Munnik de voorstelling Trilogie uit, een combinatie van hun drie eerdere theaterprogramma’s.
tip: ron, frederieke, marco

Komend winterseizoen zendt de TROS (en niet de VARA..) het nieuwe tv-programma ‘Sport volgens Raoul’ uit. De presentatie is in handen van Raoul Heertje, Viggo Waas en Peter Heerschop. Heerschop: ‘Er werken mensen aan mee van Kopspijkers en van Dit was het Nieuws, dus het zal wel een soort combinatie worden van die twee programma’s.’
Update: Heertje zelf zegt overigens dat het geen combinatie wordt, de uiteindelijke titel nog onbekend is en dat niet eens zeker is of het programma zal worden uitgezonden: ‘Er is nog helemaal niks over bekend.’
Desondanks werd het bovenstaande door Heerschop gezegd tijdens de winterpresentatie van de NOS en staat het programma onder de werktitel ‘Een andere kijk op Sport’ ingepland voor het voorjaar van 2003.
tip: annoesjka, dwhn-mailinglijst

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.