www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Elders op het web

De site van Op Sterk Water is omgekat. Heel fraai!
www.opsterkwater.nl

Sally Bowles, de redactie had ‘r nog nooit van gehoord, maar op de site staan veel foto’s met cabaretiers in hun jonge jaren. De blik van Lenette van Dongen geeft die van de redactie bij het voor het eerstzien van de site goed weer

www.fortunecity.com/victorian/song/58/id18.htm

John Brukx is naar eigen zeggen aankomend talent.
www.johnbrukx.nl

Enne.. dit vinden we nou stoer.. we staan op Uitlijn.nl!
Zwartekat-dag

Op zondag 16 februari a.s. zal de nieuwe theaterwebsite T-ater.nl worden gepresenteerd tijdens de Jongerentheaterdag van PJ PARTNERS. De openingshandeling vindt plaats om 13.00 uur in Theater de Kunstmin te Dordrecht. De opening zal worden bijgewoond door bezoekers van de Jongerentheaterdag en genodigden. Daarna kan iedere bezoeker de website zelf uitproberen. De website is gemaakt voor programmeurs van de jongerencentra en voor jongeren. Verder is de site interessant voor andere liefhebbers van jongerentheater en cabaret.
Vanaf 16 februari zijn op de website te vinden: theater- en cabaretacts, recensies, nieuwsberichten en een theateragenda van de jongerenpodia in Zuid-Holland. Programmeurs kunnen er acts zoeken om te boeken, jongeren kunnen er vinden waar hun favoriete act optreedt. De site zegt interactief te zijn met vele mogelijkheden voor programmeurs en jongeren. Zij kunnen hun eigen recensies opgeven; jongerenpodia kunnen nieuwsberichten opgeven en zich via de site aanmelden om regelmatig per e-mail het laatste nieuws te ontvangen; ook kunnen zij op een aparte pagina hun podium promoten. Uiteraard zijn er links te vinden naar de podia, theatergroepen en andere sites. Onder het kopje Nieuws zal onder andere informatie te vinden zijn over nieuwe acts en projecten en subsidienieuws.
t-ater.nl
Jongerentheaterdag 2003

Categorie: Elders op het web | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.