nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

In november 1936 was het Koningshuis het mikpunt van een persiflage (‘De prins, hij komt’) van het ABC-cabaret van Wim Kan. Ook Bernhard, die op 7 januari 1937 zou gaan trouwen prinses Juliana, moest het ontgelden. Was dit misschien de reden dat een uitnodiging aan het ABC-cabaret, om bij het huwelijk van Bernhard en Juliana op te treden, werd ingetrokken? Paul van der Gaag van het radioprogramma O.V.T. sprak begin december met ‘Beeld en Geluid’-medewerker Fred de Kok, die de unieke opnames (die niet geweldig van kwaliteit zijn) heeft gevonden.
beluister fragment uitzending O.V.T.
site O.V.T.

Categorie: Op de radio | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.