nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Fridaynight Spotlight

Op vrijdag 30 januari is er weer een Fridaynight Spotlight. Het Bibliotheektheater in Rotterdamorganiseert deze avond als springplank voor nieuw aanstormend cabarettalent. Dit keer zijn dat Coen Arts, Menno Stam, Rachid Larouz, Jan Versteegh, Jeroen Pater, Frank van Schaik en Lennart Blom. Zij doen dan auditie voor een jury van het stand-up comedy concours, onderdeel van het AmsterdamsKleinkunst Festival. De kandidaten die meedoen aan de selectieronde hebben ieder 11 minuten de tijd om zich te bewijzen. Hiervan mag 5 minuten besteed worden naar eigen inzicht, 4 minuten aan een verplicht (actueel) onderwerp en 2 minuten in interactie met het publiek. Een deskundige jury (o.a. Carrie en Bibliotheektheater-programmeur Marcel veeren) beoordeelt vervolgens het optreden.
Aanvang 20:30 uur, entree 10,-/9,- euro. Reserveren 010-2816262.
www.bibliotheektheater.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.