nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Vanuit de zaal: voorronde CabareteSKE

Na bijna een half uur vertraging door nog soundcheckende kandidaten, ging de zaal open en kon op14 maart de tweede avond van het Festival Cabareteske van start gaan. Deze avond vijf deelnemers: Robert Derksen, Nicolien Opdam, Femmage, Jeroen Pater en Cabaret Zinloos (Francois Beckers was ziek).
Aan het einde van de avond maakte de jury bekend dat Cabaret Zinloos, Nicolien Opdam en Femmage genomineerd zijn voor de finale. Femmage is ook als publiekskeuze van deze avond voorgedragen als kanshebber voor een finaleplaats.
lees het verslag
www.skke.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.