www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Menno Nicolai wint Festival CabareteSKE

Zo sta je op de Eerste Zwartekat-dag, zo win je het Festival CabareteSKE. In een afgeladen Globetheater heeft zondagavond Menno Nicolai de Gouden Kabouter van het Festival CabareteSKE gewonnen. De jury loofde zijn humor met zelfkennis en understatement. Daarnaast sleepte Menno ook de publieksprijs, ‘de omroep Brabant Award’ in de wacht. Het damesverband Femmage ging met de zilveren kabouter en Ad en Edward met de bronzen kabouter naar huis.

Een uitgebreider verslag volgt.
Menno Nicolai
Femmage
Ad en Edward
SKKE, Stichting Kleinkunst Eindhoven
foto en tip: MeBo

Categorie: Festivals | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.