www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio: (voorheen) Mini & Maxi

Afgelopen maandag waren Karel de Rooij en Peter de Jong te gast in het radioprogramma Kunststof. Ze maakten furore als Mini en Maxi. Was toen de tekst in hun stukken te verwaarlozen, nu worden ze geconfronteerd met hele lappen tekst. Karel de Rooij en Peter de Jong spelen Wachten op Godot van Samuel Beckett. De rollen van Vladimir en Estragon lijken hen op het lijf geschreven. Beide ietwat clowneske duo’s zijn haast onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

De uitzending is via internet te beluisteren:
Kunststof, maandag 24 mei 2004
www.nps.nl/kunststof

Categorie: Op de radio | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.