www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zwartekat International: Cat Laughs Comedy Festival

Bij wijze van vakantie gaat Zwartekat deze zomer internationaal. Concentreren we ons doorgaansop het Nederlands cabaret, maar onder de titel ‘Zwartekat International’ verleggen we onze aandachttijdelijk naar het buitenland en beschrijven we buitenlandse festivals, comedians, radio- en televisieprogramma’s.
Als opening schreef Patrick Deters een verslag van zijn bezoek aan een comedyfestival in Ierland,toepasselijk getiteld ‘The Cat Laughs’.

‘Stop the paedophiles’ Een lachende kat in Ierland!
Misschien een beetje vreemde opening, maar het is waar! Stop de pedofielen! ‘Maar Patrick, waarom val je ons hiermee lastig op een cabaretsite?’, ik hoor het de eindredacteur al zeggen! Heel simpel, het was het actuele nieuws tijdens het 10e Murphy’s Cat Laughs Comedy Festival in Kilkenny, Ierland!
lees verder

Categorie: International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.