www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Vinger tv

Na shownieuws, misdaadnieuws, sportnieuws en actienieuws, is er nu dan Vinger TV. Het programma voor, over en door vingers. Presentatoren Langelot (stem: Maaike Martens) en Likkepot (stem: Micha Wertheim) zitten achter een presentatiedesk en bespreken vingerversjes uit de hele wereld. Acht afleveringen lang, praten deze presentatoren met elkaar en met experts, over wat vingers in andere landen en talen zoal meemaken.

Vinger TV wordt gemaakt door Micha Wertheim en Cristina Garcia Martin. Wertheim won eerder dit jaar het Leids Cabaret Festival, treed regelmatig op, schrijft teksten voor Dit Was Het Nieuws en Spijkers met Koppen, maakt radio documentaires en publiceerde ondermeer in de Groene Amsterdammer, het AD en Rails. Garcia Martin ontwierp eerder de site van VPRO’s Villa Achterwerk, maakt illustraties voor ondermeer Sam Sam en Planet Internet en tekende strips in het tijdschrift Los Tres. Vanaf 10 november iedere woensdag rond 18.20 uur bij VPRO’s Villa achterwerk op Nederland 3.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.