www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Groninger Studenten Cabaret Festival – tweede halve finale

“Er is storm op komst, dat kan niet anders!” Mijn moeder riep dat altijd als ik al vierjarig jongetje door de gangen van het ouderlijk huis een rende. En als mijn moeder er gisteren bij was geweest tijdens de tweede halve finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival had ze waarschijnlijk diverse windhozen en tornado’s voorspeld. Welke steden bruisen weet ik niet meer zeker, maar de stadsschouwburg spat in ieder geval de pan uit op deze donderdagavond. Een volle bak met studenten, cabaretfans, trotse ouders, familieleden en vrienden. Vanavond weten we ook we er door mogen naar de finale!
lees verder
www.gscf.nl

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.