nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Vanuit de zaal: Cameretten – 1e voorronde

Cameretten keert terug naar het Nieuwe Luxor Theater. Na in 2001 al eens in het grote nieuwe theater aan de Maas te hebben gestaan, keerde het festival tussentijds terug naar het fraaie oude Luxor en is de verhuizing nu definitief. Sinds 1999 volg ik het festival op de voet en ook deze keer zal ik verslag doen van de halve finales van 24 t/m 26 november en natuurlijk de finale op 27 november. Ik haast me door de kou naar binnen en komt terecht in een aangenaam warme zaal met slechts hier en daar nog een onbezette stoel. De finale is stijf uitverkocht, maar wellicht dat er voor de resterende halve finales nog kaarten te krijgen zijn. Het is het waard, want Cameretten is Neerlands oudste en meest prestigieuze cabaretfestival.
lees verder…
www.cameretten.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.