nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Vanuit de zaal: Cameretten – 2e voorronde

Donderdagavond in het Nieuwe Luxor langs de Maas, de tweede halve finale van het Cameretten cabaretfestival 2004. Na de meer dienende presentatie van Pieter Jouke op de eerste avond, merkt presentator Wilfred Genee al snel dat hij het grapjes maken beter over kan laten aan de kandidaten. Aan de andere kant zou je ook kunnen stellen dat hij het perfecte voorprogramma is, want je bent bijna altijd grappiger. In ieder geval verloochent hij zijn roots als presentator van een voetbalprogramma niet bij elk optreden een soort van voorbeschouwing te houden en de acts door nog even de stand van FC Utrecht en een of andere Belgische club.
lees verder…
www.cameretten.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.