www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Koop een VSCD Cabaretprijs voor Darfur

3fm staat in de week voor Kerst volledig in het teken van Darfur. DJs Claudia de Breij, Giel Beelen en Wouter van der Goes laten zich vijf dagen (en vier nachten) lang opsluiten in een glazen huis op de Neude in Utrecht en zullen niet eten. Alle uitzendingen worden door hen verzorgd en staan in het teken van een inzamelingsactie voor Darfur, waarmee een noodhospitaal van het Rode Kruis kan worden betaald. Luisteraars kunnen tegen betaling hun favoriete muziek beluisteren.

Tegelijkertijd met de actie vindt op de site van 3fm een veiling plaats. Allerlei betrokkenen, bekendheden en medewerkers van de zender stellen op die veilingplaats allemaal goodies en (unieke) parafernalia ter beschikking, die naar de hoogste bieder gaan – uiteraard ook weer met als doel dat noodhospitaal in Darfur. De Mannen van NUHR hebben voor deze veiling vijf zeer unieke objecten ter beschikking gesteld: de vier lange jassen die zij dragen in Over de top én de spiegel die hoorde bij de Poelifinario die zij eerder dit jaar kregen.

Afgewezen voor elk bestaand cabaretfestival? Ook jij kan in het bezit komen van een VSCD Cabaretprijs!
Meer informatie over deze actie:
3fm.nl/page/darfur

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.