www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

In de media: Zwartekat.nl

Wilko Terwijn in Veronica Magazine van komende week: ‘Als mijn laptopje niet crasht, kijk ik via internet wel eens programma’s terug. Bijvoorbeeld de reeks van Freek de Jonge, De Vergrijzing. (..) Een Nederlandse site waar ik vaak kom is www.zwartekat.nl, dé cabaret-inteeltsite. Ultieme navelstaarderij. Daar zitten cabaretiers elkaar onder pseudoniem af te kraken. Een eigen website heb ik nog niet. Ik had wel het idee om de saaiste website ooit te creëren. Met alleen de tekst: ‘Ga weg, je hebt geen leven.”

Categorie: In de media | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.