www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv

Vanavond zendt het programma Hoge Bomen een portret uit van Theo van Gogh. Aan het woord komen familie en vrienden, waaronder Hans Teeuwen die goed met Van Gogh bevriend was en die het idee leverde voor de film Interview. Nederland 1, 21.00 uur.

Vanaf zondag 20 maart herhaalt Hoge Bomen zes afleveringen die erg de moeite waard zijn, waaronder: Wim Kan (20 maart), Annie M.G. Schmidt (27 maart) Rijk de Gooyer (3 april) en Youp van ’t Hek (10 april). Nederland 1, rond 23.00 uur.

Een nieuwe serie start op donderdag 26 mei. Met portretten van Freek de Jonge en Simon Carmiggelt en verder Joop van den Ende, Willem Oltmans en Hans Wiegel. Nederland 1, 21.00 uur.
tip: Erik

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.