nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Toon eenmalig op het witte doek

Elke dinsdagavond is de Amsterdamse bioscoop Het Ketelhuis ingericht als Omroepbioscoop. Na het ‘8 uur Journaal’ (te volgen op het grote doek) zijn voorvertoningen en reprises te zien van bijzondere Nederlandse omroepproducties. Op dinsdag 28 juni 2005 om 20.30 uur wordt ‘Toon Hermans; de kleuren van een clown’ vertoond, een VARA-televisiedocumentaire over de legendarische conferencier, dichter en schilder Toon Hermans, gemaakt door journalist Coen Verbraak.

Verbraak geeft op 28 juni in de Omroepbioscoop van tevoren een toelichting op zijn documentaire. NĂ¡ de vertoning van de film halen musicus Benny Ludemann en manager Herman van Hove herinneringen op aan hun samenwerking met Toon Hermans.
www.ketelhuis.nl

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.