www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kopspijkers-soap (15)

Het was de afgelopen tijd stil rond de Kopspijkers-soap. Jack Spijkerman heeft het dan ook druk gehad. Voor de eerste Talpa-uitzending op 13 augustus staat het gelegenheidsprogramma ‘Linda, Beau en Jack’ gepland. Met daarin o.a. ‘de vermakelijke zoektocht van Jack Spijkerman die stad en land afreist om zijn nieuwe team samen te stellen, met onverwachte gevolgen,’ aldus het persbericht van Talpa.

Jack Spijkerman lijkt met succes ‘zijn’ cabaretiers te hebben overgehaald om mee te doen met de opvolger van Kopspijkers bij Talpa. Van de cabaretiers keren er twaalf terug. Dat zei hij afgelopen week in een gesprek met Edwin Evers op Radio 538.

Het Kopspijkersspel keert niet terug, omdat de rechten daarvan deels bij de VARA liggen. Al is het spel natuurlijk niets meer dan een kapstok om ‘bloopers’ te vertonen. waarbij de antwoorden toch werd voorgezegd om maar zoveel mogelijk te slaan. En die bloopers keren toch wel terug. Zoals dus ook het cabaret. Spijkerman wil niet zeggen wie er wel/niet mee gaat. Peter Heerschop lijkt de schrik te boven en heeft aangegeven mee te gaan, alsook zijn NUHR-maatje Viggo Waas. Bert Visscher liet eerder weten principieel niet mee te willen naar Talpa.

In januari keert Spijkerman terug op de buis met zijn verherbouwde ‘Kopspijkers’. Vanaf 14 augustus zal hij al te zien zijn als mede-presentator van het sportprogramma ‘Café de Sport’.
bron: talpatien.web-log.nl, via: medialog.blogspot.com

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.