www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Het Schip in dok

Silvester Zwaneveld (Arie & Silvester), Onno Innemee, Noël van Santen (Schudden) en Emiel de Jong (Schudden) maken deze zomer een gezamelijke voorstelling, getiteld ‘Het Schip’. Hiermee zullen ze in september en oktober de theaterzalen bestormen. Op Zwartekat doen ze verslag van een programma in wording.

Journaal 13
“Het is de tijd van het nuttige werk. Vandaag zijn we met een ‘staccatoscript’ door het stuk heengegaan. In een staccatoscript staat het hele stuk neergeschreven in korte zinnen zonder interpunctie en met veel spelfouten. Dat maakt geen zak uit. Het helpt. Iemand roept van de kant ‘Noël op’ en dan weet ik wat er van mij verwacht wordt. We hebben er zo’n vier uur over gedaan schat ik. Overal waar er iets onduidelijk is in het script of bij de spelers komt een vinkje. Het staccatoscript staat nu barstensvol vinkjes.”
lees verder
overzicht
www.het-schip.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.