www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Het Schip in dok

Silvester Zwaneveld (Arie & Silvester), Onno Innemee, Noël van Santen (Schudden) en Emiel de Jong (Schudden) maken deze zomer een gezamelijke voorstelling, getiteld ‘Het Schip’. Hiermee zullen ze in september en oktober de theaterzalen bestormen. Op Zwartekat doen ze verslag van een programma in wording.

Journaal 15
‘Ik voel me vandaag heerlijk ontspannen! Want ik heb vandaag een dagje vrij genomen, en ik ben lekker naar een theatervoorstelling geweest. Althans, zo voelt het. Wat ik wil zeggen is: het stuk komt tot leven! Vandaag werd ik voor het eerst meegesleept door de spelers. Vandaag werd het geloofwaardig waar ik naar aan het kijken was en kwamen de personages op sommige momenten echt tot leven.’
lees verder
overzicht
www.het-schip.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.