www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Het Schip in dok

Silvester Zwaneveld (Arie & Silvester), Onno Innemee, Noël van Santen (Schudden) en Emiel de Jong (Schudden) maken deze zomer een gezamelijke voorstelling, getiteld ‘Het Schip’. Hiermee zullen ze in september en oktober de theaterzalen bestormen. Op Zwartekat doen ze verslag van een programma in wording.

Journaal 24
“Ik was vandaag een beetje ziekjes, eigenlijk al een paar dagen. Ik drink om het half uur een ‘Hot Coldrex’ en honing in me thee. Elke dag vragen de jongens hoe het met me gaat. En ik antwoord steevast: wel goed. Maar tegelijkertijd heb ik een hele zielige blik in me ogen zodat ze wel moeten inzien dat ik of een zware kater heb of doodziek ben. Het valt mee, het is een verkoudheid. Maar een man met een verkoudheid is doodziek. Ik wel. Ik ben een man. Dus ik vraag aan Silvester of hij me een beetje wil sparen. Dat doet ie, zegt hij.”
lees verder
overzicht
www.het-schip.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.