www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Het Schip in dok

Silvester Zwaneveld (Arie & Silvester), Onno Innemee, Noël van Santen (Schudden) en Emiel de Jong (Schudden) maken deze zomer een gezamelijke voorstelling, getiteld ‘Het Schip’. Hiermee zullen ze in september en oktober de theaterzalen bestormen. Op Zwartekat doen ze verslag van een programma in wording.

Journaal 28
‘Ik krijg net via de mail voor de zoveelste keer een nieuw script van Silvester binnen maar durf het niet door te nemen omdat ik bang ben voor alle wijzigingen. Vandaag is de zwaarste dag in het proces tot nu toe. We begonnen te laat, dat was mijn schuld. De doorloop was geen doorloop maar een opeenstapeling van discussies en onopgeloste problemen. De lunch was met brood van gisteren en geloof me: ik proef dat. Omdat ik te laat was zijn we tot zeven uur doorgegaan. ‘Sorry Onno, sorry Silvester en sorry Emiel.”
lees verder
overzicht
www.het-schip.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.