www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Het Schip in dok

Silvester Zwaneveld (Arie & Silvester), Onno Innemee, Noël van Santen (Schudden) en Emiel de Jong (Schudden) maken deze zomer een gezamelijke voorstelling, getiteld ‘Het Schip’. Hiermee zullen ze in september en oktober de theaterzalen bestormen. Op Zwartekat doen ze verslag van een programma in wording.

Journaal 30
“Het moest er maar eindelijk van komen dat we een keuze gingen maken voor de kleding. Silvester neemt een kranten-knipseltje mee van een artikel over Sail. Daarbij staan 4 foto-tjes van heren in matrozen-kleding. Silvester wijst aan wat hij de mooiste kleding vindt en zegt tegen mij: “regel dat, en voor weinig!”. “Tuurlijk!” zeg ik, maar het zweet breekt me uit. Waar haal ik dat vandaan? Ik bel met de marine in Amsterdam, ik bel met de marine in Den Helder, ik bel met het KPU (een bedrijf voor mariniers-kleding) in Soesterberg. Niks! Dan schiet me opeens te binnen dat ik ooit heb samen gewerkt met een kledingmaakster voor een musical.”
lees verder
overzicht
www.het-schip.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.