www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

DVD-box Toon Hermans verkoopsucces

De box met Toon Hermans One Man Shows heeft deze week de grens van 15.000 exemplaren overschreden. Het enorme succes van de box overtrof zelfs de verwachtingen van de distributeur, de Stichting Toon Hermans en de samenstellers.

Vijf jaar na het overlijden van Toon Hermans verschijnen voor het eerst zijn One Man Shows compleet op dvd. De erfenis van Hermans is bijeengebracht in een fraaie box van 22 dvd’s. De collectie bevat naast 11 shows een schat aan bonusmateriaal waaronder onbekende opnamen, interviews, beelden van achter de schermen en commentaar van Hermans zelf. Met de originele affiches van de shows en teksten van samenstellers Jacques Klöters en Lisa Wade. Elke show bevat bovendien een extra dvd met uniek bonusmateriaal.

Categorie: DVD | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.