nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Panters vliegen later en meer

De VARA heeft de cabaretprogrammering voor november vastgesteld. De start van de tweede serie van Daar Vliegende Panters is verplaatst van aanstaande vrijdag naar zaterdag 12 november. Ook de volgende afleveringen zullen op zaterdag worden uitgezonden, in plaats van op vrijdag.

De oudejaarsconference van Lebbis en Jansen wordt dit jaar uitgezonden op 30 december. Youp van ’t Hek sluit het jaar af op 31 december, maar krijgt daarbij concurrentie van Jack Spijkerman die op Talpa terugblikt op 2005 met de bekende mix van cabaret, tv-fragmenten (nieuwe dit keer?) en gasten.

Categorie: Op tv | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.