www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Katja versus Bridget

In het nieuwe tv-programma Katja vs Bridget moeten Katja Schuurman en Bridget Maasland elkaar zien af te troeven.In de tweede aflevering is de opdracht: wie is ’t GRAPPIGST? Oftewel wie kan het publiek tien minuten in ’n scheur laten liggen? Katja kent half grappig Nederland. Dat wordt dus een rondje 06-en. Niet veel later brainstormen Hans Teeuwen, Thomas Acda, Peter Heerschop, Gumbah en Najib Amhali bij haar thuis. De dag daarna gaat ze druk repeteren met Paul de Leeuw. Bridget is minder loslippig wie ze heeft ingeschakeld. Ze heeft in ieder geval hulp gehad van De Lama’s. Uiteindelijk moetenze in Toomler 15 minuten lang ervan overtuigen dat zij het grappigst zijn. Nederland 2, 21.40 uur.
katja.bnn.nl
bridget.bnn.nl

Categorie: Op tv | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.