nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

TROS verwaarloost Vrienden van Van Swieten

Viggo Waas en Peter Heerschop zijn niet blij met de manier waarop de TROS met hun satirische sportprogramma ‘Vrienden van Van Swieten’ omgaat. Door het continu wisselen van uitzendplek daalde het aantal kijkers en vrezen de makers stopzetting van het programma.

Waas zegt in de Telegraaf: ‘Ons satirische sportprogramma Vrienden van Van Swieten is door de TROS welbewust de nek omgedraaid. Er is net zolang gesold met de uitzenddata en -tijdstippen dat er geen kijkers meer over zijn. Mensen weten niet meer waar ze ons moeten vinden. We begonnen met 430.000, dat zijn er nu nog maar 190.000.’

Ook zou de TROS het programma niet goed aanvoelen.’De TROS dacht met ons de schaterlach te hebben binnengehaald, maar dit is een programma met een glimlach. In sportkringen herkent men onze satirische ondertoon wel!’
via: medialog.blogspot.com; foto: Jaap Reedijk

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.