www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Vrijwel geheel Kopspijkers-cabaret naar Talpa

Bijna het complete Kopspijkers-cabaretteam zal te zien zijn in Koppensnellers, de nieuwe show van Jack Spijkerman op Talpa.Volgens Spijkerman zullen in elk geval Sanne Wallis de Vries, Alex Klaasen, Thomas van Luyn, Peter Heerschop en Viggo Waas meewerken aan de show die op 14 januari van start gaat. Ze werken ook al mee aan Topkijkers op 30 december, de eindejaarsshow met verder BN-ers en leuke tv-fragmenten.

Spijkerman bij Evers Staat Op: ‘Ik las dat ik eindelijk mijn cabaretiers bij elkaar had gesprokkeld, maar dat is onzin. Het was al heel lang rond. De cabaretiers hebben altijd gezegd: ‘We zitten niet bij de Vara, maar bij Jack’. En nu gaan ze niet mee naar Talpa, maar mee met Jack.’ Het Kopspijker-spel mocht van de VARA niet mee naar Talpa. Spijkerman: ‘Maar we hebben een nieuw spel bedacht, maar wel met gereedschap.’
Spijkerman bij Evers staat op
tip: Erik

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.