nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Vanuit de zaal: Petrov


Onno Innemee schittert als superloser Petrov in het stuk als één van de weinige sympathieke personages in de gelijknamige cabareteske kerstvoorstelling. De heren van Niet Schieten vervullen samen met drie actrices alle andere rollen die varieren van straatkinderen, bediendes, drie zusters die elkaar niet kunnen uitstaan, rendieren tot de zes dwergen.

Niet alle scenes zijn even sterk, maar de spelers hebben er duidelijk plezier in. Kort voor de premiere viel Ineke van Klinken uit als Anouschka, maar in Sita van Sante wel al snel een goede vervangster gevonden. Cynthia Abma is buitengewoon charmant als Domovla, maar Smadar Monsinos was voor ons een verrassend goede komedienne. Een Henriette Davids van nu en dat bedoelen we als compliment.

Petrov is nog volop te zien. Ook in de week na kerst en zelfs in de eerste weken van januari. En terecht, want het is een leuke, pretentieloze voorstelling geworden mét een moraal. Meer informatie:
www.nietschieten.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.