nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaret bij heropening Oude Luxor

Als een ware phoenix herrijst het Oude Luxor Theater na een periode van renoveren, inwijden van de loveseats door bekende Nederlanders, het 35e Internationale Filmfestival en het voltooien van de renovatie. En dat gebeurt niet met een feestelijke openingsvoorstelling maar met een gehele openingsweek.

Tussen het theatergeweld staat onder meer Freek de Jonge. Deed hij in december nog de ‘deur dicht’ bij het Nieuwe de la Mar Theater in Amsterdam, van zondag 19 t/m woensdag 22 maart doet hij de deuren van het Oude LuxorTheater weer helemaal open.

De feestweek wordt afgesloten met een klassieker uit het verleden: de Cabaretmarathon. Deze vierde -halve-editie is op zondag 26 maart en duurt van 10.00 uur tot 22.00 uur. Vanaf 9.00 uur is het theater geopend en is er een zondags ontbijt. Dat overigens bij de prijs van €75,- inbegrepen is.

Wie er optreedt? O.a.: Freek de Jonge, Jan Jaap van der Wal, Jan Rot & Marjolein Meijer, The Ashton Brothers, Jochem Myjer, Sanne Wallis de Vries, Van Hout & de Ket, Joep Onderdelinden. De presentatie is in handen van Bert Visscher en Richard Groenendijk.
Reserveren: tel 010-48443333 (11.00-19.00 uur).
www.luxortheater.nl

Categorie: Divers |
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.