nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Wijzigingen tv-programmering

SBS6 heeft de cabaretprogrammering omgegooid: aanstaande zaterdag is niet Ernst van der Pasch te zien, maar volgt deel 2 van ’10 jaar Niet Schieten’. Op 11 en 18 februari herhaalt SBS6 ‘Myosotis’ van Guido Weijers in twee delen. ‘Joep’ van Joep Onderdelinden wordt nu op 25 februari uitgezonden en Ernst van der Pasch op 4 maart met ‘Weg’.

Verder herhaalt de VARA in twee delen ‘Freefight’ van Najib Amhali. Te zien op 4 en 11 februari 2006 om 20.05 uur op Nederland 3. De herhaling is de maandagavond erop. De invulling van 18 februari is nog niet bekend en op 25 februaristaat -onder voorbehoud- Bert Visscher. Vanaf 4 maart wordt de zaterdagavond op Nederland 3 bezet door Paul de Leeuw.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.