nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Vliegende Panters-marathon

De VARA organiseert een Daar Vliegende Panters Marathon in Amsterdam, Utrecht en Nijmegen op respectievelijk 4 april, 21 mei en 28 mei.

Om het leukste uit de tweede reeks van Daar Vliegende Panters nog eens mee te maken, organiseert de VARA in samenwerking met de heren van De Vliegende Panters de drie marathons. Bij iedere marathon zijn regisseur van de serie Albert Jan van Rees en één van De Vliegende Panters aanwezig om meer te vertellen over het tot stand komen van de serie en om vragen te beantwoorden. Daarna volgt een twee uur durende compilatie van de afleveringen en een extra making-of-filmpje.

Voor meer informatie:
persbericht Daar Vliegende Panters marathon

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.