nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op het pluche in Carre

In de Pluche-reeks brengt uitgeverij Nijgh & Van Ditmar al een aantal jaren een serie liedtekstboeken uit, die uiteindelijkeen bibliotheek moet vormen van het Nederlandse chanson en cabaretlied. Ter gelegenheid van de boekenweek komen alle hoogtepunten uit die reeks op 20 maart in Carré aan bod, van Drs. P tot Jules de Corte, van Ramses Shaffy tot Jacques Brel.

Onder begeleiding van de band van Jan Robijns treden op: An & Jan, Wilma Bakker, Ellen ten Damme, Don Quishocking, Hans Dorrestijn en Martin van Dijk,Pierre van Duyl,Raymond van het Groenewoud, Ernst Jansz, Rick de Leeuw, Daniel Lohues, Huub van der Lubbe, Astrid Nijgh, Alex Roeka, Maarten van Roozendaal, Jan Rot, Birgit Schuurman, Wende Snijders, Mieke Stemerdink, Katarina Vermeulen, Lucretia van der Vloot, Sanne Wallis de Vries, Ivo de Wijs en Pieter Nieuwint. De presentatie is in handen van Vic van de Reijt en Mieke van der Weij.
www.theatercarre.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.