www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

TV-opnames Schudden

Goed nieuws! Schudden is een duo dat al jaren de theaters teistert met hun shows in de traditie van Waardenberg & De Jong, met slapstickachtige sketches, absurdistische dialogen, fysiek spel en een fraaie vormgeving. Ze hebben net de laatste voorstelling gespeeld van hun vijfde voorstelling, KLAM.

Wat is dan het goede nieuws? De liefhebbers kunnen nu genieten van de greatest hits (zonder liedjes). Op maandag 27 en dinsdag 28 maart worden namelijk door de VARA tv-opnames gemaakt in De Kunstmin te Dordrecht. In 3x 30 minuten spelen de heren de hoogtepunten uit voorgaande shows als Amok, Dummy, Puin en Klam. Met klassieke acts als de bobsleeen de kikkers.

Er zijn nog kaarten a 10 euro voor te bestellen. Bel daarvoor op werkdagen tussen 12.00-17.00 uur, zaterdag 15.00-17.00 uur, met tel 078-6397979 of bestel via internet:
www.kunstmin.nl
tip: Helma

Categorie: Op tv | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.