www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Festivaltijd: 123 Comedy Award 2006

Woensdag 22 maart strijden Joost Van Hyfte, Olly, Peter Kluppels, Thomas Logghe, Quint Meuleman, Alex Henkelman, Bart Sijbers, Erwin Van de Mosselaer, Michael Van Peel en Youssef El Mousaoui om de buit van de 123 Comedy Awards 2006.

De halve finale in de Arenbergschouwburg te Antwerpen biedt ook een gastoptreden van Nigel Williams. Op woensdag 5 april is de finale in De Mineral te Gent. Met gastoptreden (geen presentatie) door Humo’s Comedy Cup ’05 winnaar Gunter Lamoot.

Voor meer informatie:
www.123comedyclub.be

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.