nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Bijwonen tv-opnames ‘Onder de tram’

Vanaf zaterdag 25 maart 2006 zendt de VARA de nieuwe serie ‘Onder de tram’ uit, een humoristisch praatprogramma waarin cabaretiers Joep van Deudekom en Rob Urgert de zin en onzin van wetenschappelijk en maatschappelijk onderzoek belichten met twee wisselende gasten en met hun vaste gast Wim Helsen. Daarnaast komen zij wekelijks met baanbrekend eigen onderzoek. ‘Onder de tram’ vanaf 25 maart elke zaterdagavond om 22.30 uur bij de Vara.

Wil jij een opname bijwonen geef je dan op via het onderstaande e-mailadres, zodat ze je op de gastenlijst kunnen zetten: onderdetram@b3a.nl. Graag je naam, hoeveel personen en voor welke datum je de opname wilt bijwonen vermelden in je e-mail.

De eerstvolgende opname is op maandag 27 maart as, in Hotel Arena, ‘s-Gravensandestraat 51 in Amsterdam. Zaal open vanaf 19.45 uur,aanvang opname 20.15 uur.

Volgende opnames zijn op: 3 april, 9 april, 18 april en 24 april 2006.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.