nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

TenToonstelling: Hermans in Kunsthal

Onder de titel ‘Honderd schilderijen – Het geluk en de zon’ brengt de Kunsthal de grootste expositie van het schilderwerkvan Toon Hermans tot nu toe. De schilderijen, voor een groot deel uit nooit eerder openbaar getoond werk, zijn van 15 juni tot en met 1 oktober in Rotterdam te bezichtigen.

Tot en met 5 juni is overigens in dezelfde kunsthal nog de tentoonstelling ‘Parijs bij nacht’ te zien met het werk van Henri Toulouse-Lautrec. Lautrec was befaamd vanwege zijn schilderijen over het Parijse nachtleven in de periode van Le Chat Noir, waar deze site naar is vernoemd. Zijn affiche voor Aristide Bruant is een zijn beroemdste werken.
www.kunsthal.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.