nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Cabaret & Co

Op dinsdag 2 mei staat de eerste aflevering van ‘Cabaret & Co’ gepland in het programmaschema. In deze opvolger van ‘Ga eens naar bed met een cabaretier’, wordt een gedeelte van de stand van zaken van het cabaret anno 2005/2006 belicht.

In de serie is er aandacht voor onder andere het 40-jarig jubileum van het Camerettenfestival in Rotterdam (eind vorig jaar), er wordt stil gestaan bij het 20-jarig jubileum van ‘Cabarestafette’. De genomineerden en de (prijswinaars van de VSCD-cabaretprijzen 2005 komen voorbij, met Kees Torn, Kommil Foo en Eric van Sauers. Daarnaast is er speciale aandacht voor de programma’s van Sanne Wallis de Vries en Jeroen van Merwijk. Ook wordt stil gestaan bij de sluiting van het Nieuwe de La Mar Theater in Amsterdam. De programma’s bevatten interviews met o.a. Theo Maassen en er zijn fragmenten van de cabaretiers die in de programma’s aan het woord komen.

Zeven afleveringen, dinsdags op Nederland 3, rond 22.50 uur.

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.