nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren staat vanavond in het teken van Pasen.
Met verder de vaste onderdelen ‘de column van Roger Hendriks’ en het ‘Veertje’ van Mylou Frencken, iedere week brengt zij een nieuw lied op het thema geschreven, gecomponeerd en uitgevoerd door de cabaretiere zelf. Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens vanavond in Uitgelicht:
– Aan de vooravond van de Week van de Jaren ’70 op Radio 2 in Uitgelicht aandacht voor het cabaret uit die tijd. In de uitzending zijn gesprekken uit de jaren ’70 te beluisteren met o.a. Wim Ibo, Sieto Hoving, Jasperina de Jong, Frans Halsema, Seth Gaaikema en Michel van der Plas.
– Daarnaast is een gedeelte uit een interview te horen met Wim Sonneveld, uitgezonden kort voor zijn overlijden. In het tweede uur van de uitzending een veertig minuten durend gesprek met Freek de Jonge en Bram Vermeulen (Neerlands Hoop) uit 1974.
Radio 2, 20.00-22.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.