nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van Jonge Leu en Oale Groond verder zonder Finkers

De Twentse soap ‘Van Jonge Leu en Oale Groond’ (RTV Oost) van filmmaker Johan Nijenhuis en Herman Finkers krijgt een vervolg. Vanaf oktober worden 24 nieuwe delen uitgezonden, meldde RTV Oost maandag. De serie was een ongekend succes en is inmiddels aangekocht door de KRO.

Herman Finkers, één van de hoofdrolspelers en schrijvers van het script, heeft al eerder aangegeven te stoppen. ‘Voor hem is het alles of niets’, aldus Oude Wesselink, adjunct-directeur van RTV Oost, tegenover het ANP. ‘Hij richt zich nu op een nieuwe theatertournee.’ (hoezee!)

Finkers personage zal in de eerste nieuwe aflevering in oktober de serie verlaten.

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.