nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Stand-up Comedy Concours 2006

Het Stand-up Comedy Concours 2006 van het Amsterdams Kleinkunst Festival gaat in de laatste week van april van start met de voorrondes in Amsterdam en Rotterdam. In totaal hebben 35 kandidaten zich ingeschreven voor de audities. Per avond zullen er 8 à 9 audities van een kleine 10 minuten te zien zijn. De jury zal de stand-uppers beoordelen op hun actualiteiten, interactie met het publiek en het verwerken van een tevoren doorgegeven onderwerp in hun show.

Van de 35 stand-uppers (in spé) zullen er ca 10 doorgaan naar de halve finale op 28 mei. De halve finalisten volgen voorafgaand aan de halve finale een workshop. Op 1 juni is de finale in het Werkteater in Amsterdam.

Aanstaande vrijdag, 28 april, is de eerste voorronde in Theater Zuidplein. Ronny Hofenboom, Noel Deelen, Mark Schoones, Uriah Arnhem, Thomas Logghe, Arjen van Zalinge, Maarten Westra Hoekzema en René van Meurs doen auditie. MC is Bram van der Velde (winnaar jury- en publieksprijs 2005). Normaliter is de toegang € 8,- maar bij het noemen van het codewoord ‘actie’ aan de kassa, kost het kaartje maar € 5,-
www.amsterdams-kleinkunst-festival.nl

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.