nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren staat vanavond in het teken van moederdag.
Met verder de vaste onderdelen ‘de column van Roger Hendriks’ en het ‘Veertje’ van Mylou Frencken, iedere week brengt zij een nieuw lied op het thema geschreven, gecomponeerd en uitgevoerd door de cabaretiere zelf. Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens vanavond in Uitgelicht:
– In de rubriek ‘Uitgesproken’ een luisteraar over de voorstelling van Lenette van Dongen.
Radio 2, 20.00-22.00 uur.

Daarna in Volgspot:
– een live-optreden van Willem Vermandere, één van de grootste kleinkunstenaars van Vlaanderen: Willem Vermandere. Met zijn trouwe muzikanten Freddy Desmedt en Pol Depoorter vertolkt de 66-jarige Vermandere repertoire van zijn onlangs verschenen cd ‘Van Soorten’.
– Na twaalven in de foyer een gesprek met theatermaker Paul Haenen. Hij is vooral bekend geworden door de types die hij in het theater en op televisie vertolkt, zoals Margreet Dolman en Dominee Gremdaat. Dertig jaar geleden liet Dolman bij radio Amsterdam voor het eerst van zich horen. Tijd voor een jubileumvoorstelling dus, waarin dominee Gremdaat, dokter Valentijn en Paul Haenen zelf niet ontbreken.
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.