nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Finale Kleinkunst Amsterdams Studenten Festival

Het Amsterdams Studenten Festival geeft deze studenten de kans om in professionele theaters en op bekende podia op te treden. De acts worden beoordeeld door een deskundige jury. Er wordt gestreden binnen de wedstrijdonderdelen bands, kleinkunst, dj, vj/videoart, hiphop, korte film, toneel, dans, theatersport, fotografie, column/kortverhaal, jazz, klassieke muziek, singer/songwriter, beeldend/visueel en poëzie. De winnaars krijgen de Gouden Traptree en mogen daarnaast optreden tijdens het eindfeest in een uitverkochte Melkweg.

Woensdag 31 mei is de finale in de discipline ‘Kleinkunst’ te zien in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam. De vijf deelnemers zijn:
– Reinier Meijer
– L-star (Anke Manneveld en Nienke Oortwijn)
– Joris Henquet
– Annemarie Brijder
– Ridders in de orde van de nieuwe liefde (J. van der Werff, Th. Hoebink, R. Viervant en F. Daudeij)

Kaarten a €3,50 zijn te reserveren via de website. Kaarten moeten dan wel op het kantoor van het bestuur worden opgehaald. Ook aan de deur worden kaarten verkocht, maar het kan zijn dat je dan achter hetnet vist.
www.amsterdamsstudentenfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.