nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Multimedia: Lenette van Dongen

Lenette van Dongen was afgelopen zondag te zien bij het tv-programma ‘Het Hoogste Woord’.
Tot 19 mei stond ze in het theater met haar muzikale show Rafels. De cabaretiere is van gereformeerde komaf en dus bekend met Bijbelteksten. Maar haar spirituele pad loopt via Brahma Kumaris, een organisatie die een positieve verandering van de wereld nastreeft. De NCRV gaat met haar mee naar Oxford, naar het Global Retreat Centre van de Brahma Kumaris. Daar spreekt ze met mensen, doet mee aan meditatie en workshops. Tevens een gesprek met bij haar laatste optreden en voordat ze aan haar sabbatical begint.
bekijk de uitzending

Categorie: Multimedia | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.