nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Noord-Amerikaanse premiere Ashton Brothers

De Ashton Brothers – Pim Muda, Pepijn Gunneweg, Friso van Vemde en Joost Spijkers – geven op 7, 8 en 9 juli 2006 tijdens het 8ste ‘Toronto Street Festival’ in Canada een zestal voorstellingen. De heren spelen twee keer per dag een speciaal voor dit festival samengestelde show met hoogtepunten uit hun twee avondvullende voorstellingen.

Het is de eerste keer dat de Ashton Brothers in Noord-Amerika optreden, eerder stonden zij al op podia in België, Groot-Brittannië, Spanje en Letland. Tot 24 juni zijn de Ashton Brothers nog in Nederlandse theaters te zien in Rotterdam en Amsterdam. Na de zomer gaat hun voorstelling Ballyhoo! door aanhoudende vraag opnieuw in reprise in Nederland en België.
www.ashtonbrothers.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.