nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren staat vanavond in het teken van Vaderdag.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens vanavond in Uitgelicht:
In de laatste reguliere uitzending van dit seizoen neemt Uitgelicht afscheid van het CD-panel. Zes leden van het panel, Coot van Doesburgh, Hugh den Ouden, George Groot, Bert van den Brink, Niek Barendsen en Martijn Breebaart buigen zich twee uur lang over Nederlandstalige nummers die het afgelopen seizoen de hitlijsten haalden.
Radio 2, 20.00-22.00 uur.

In april 2004 was Bert Klunder te gast in Volgspot om te praten over zijn voorstelling ‘Zonder omwegen’, een programma waarin hij voor het eerst als zichzelf op het toneel te zien was. In die uitzending vertelt Klunder openhartig over zijn werk, de vergankelijkheid van het leven en de dood. Vannacht, na twaalven, herhaalt Volgspot deze uitzending.
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.