nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren presenteert vanaf vanavond De Kleinkunst Top 202, een top die geheel is samengesteld door de luisteraars. Tot en met 3 september zullen negen zondagen lang de meest aangevraagde liedjes en conferences uit de wereld van de Nederlandse kleinkunst de revue passeren.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens vanavond in Uitgelicht:
Het theaterseizoen is voorbij. Uitgelicht laat de komende drie weken de leukste en interessantste interviews die Rinske Wels met tal van artiesten maakte nog eens horen. In deze tweede compilatie-uitzending gesprekken met en de muziek van De Vliegende Panters, Claudia de Breij, Xander de Buisonjé en Sara Kroos.
Radio 2, 20.00-22.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.