nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Multimedia

FaceCulture heeft het tweede deel van het interview met Youp van ’t Hek online gezet. Hij praat over geluk, schrijven, inspiratie, verveling, de nieuwe show, moslims, geloof, Toon Hermans, Theo Maassen en Hans Teeuwen, zijn columns, Jan Blokker, de VVD, Idols, Big Brother, Rita Verdonk, zijn toekomst en meer.
interview deel 1 en 2

Via de site van de Vlaamse Radio 1 is het dagelijkse programma ‘Het beste moet nog komen’ terug te luisteren.In dit pogramma praat men met gasten met een gast over diens mooie, ontroerende, onthutsende en/of belangrijke herinneringen en momenten. De grote en kleine dingen des levens. En vooral: de zoektocht naar het beste.
Via het archief zijn een aantal uitzendingen te herbeluisteren, waaronder:
15/6 Nigel Williams, stand-up comedian
07/06 Robert Long
02/06 Jozef van den Bergh, poppenspeler, theatermaker, die als kluizenaar ging leven
17/04 Liesbeth List
de rest van het archief
tip: Johan

Categorie: Multimedia | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.