nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren presenteert ook vanavond weer De Kleinkunst Top 202, een top die geheel is samengesteld door de luisteraars. Tot en met 3 september zullen de meest aangevraagde liedjes en conferences uit de wereld van de Nederlandse kleinkunst de revue passeren.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens vanavond in Uitgelicht:
Uitgelicht heeft zes weken lang haar eigen Zomerfestival. Het programma duurt één uur langer en bevat geen interviews doch uitsluitend muziek. Drie uur lang presenteert Rinske Wels uitsluitend Nederlandstalige liedjes. Van Gerard Cox tot Jeroen Zijlstra en van Ruth Jacott tot Simone Kleinsma.
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

In Volgspot kan je luisteren naar Cabaretiers in Concert, deel 1 met een registratie van het concert dat Karin Bloemen 13 april gaf met het Metropole Orkest onder leiding van Jan Stulen vanuit het Concertgebouw in Amsterdam. Ze zingt onder meer ‘Zuid Afrika’ van Jeroen van Merwijk en ‘Geen Kind meer’ van Jan Boerstoel, maar ook nummers uit het repertoire van haar favoriete zangeres Barbra Streisand.

Na afloop spreekt presentator Hijlco Span spreekt met haar over het concert, haar nieuwe dubbel-CD die dit najaar wordt verwacht met repertoire van Barbra Streisand, en over de momenten waarop Karin ‘Lef’ nodig had in háár leven.
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.